ER KØBENHAVN TRYG ELLER UTRYG

ER KØBENHAVN TRYG ELLER UTRYG,
Det kan de tilsyneladende ikke finde ud af i Socialdemokratiet.
Mette Frederiksen udtalte for nyligt, at der er visse steder i København hvor hun ikke føler sig tryg ved at være.
Hun italesatte det ikke yderligere, men man må antage at hendes utryghed består, selvom hun er mandsopdækket af livvagter døgnet rundt.
Det er en ret markant udmelding fra statsministeren og nu udtaler den socialdemokratiske overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen, da også, at hun ikke kan genkende statsministerens udtalelse. Overborgmesteren understøtter sin udtalelse med dokumenterede tal. Det gør statsministeren ikke.
På Christiansborg vil jeg arbejde hårdt for, at København og alle andre byer og steder i Danmark bliver trygge. Det er helt fundementalt, at man føler sig tryg der hvor man bor og færdes. Hvis man ikke gør det, så er fundamentet for et godt og balanceret liv ikke til stede.
Et grundlag for det arbejde, er at få styr på hvor der er utrygt og hvor borgerne føler sig utrygge.
En del utryghed, kommer som følge af bandeaktivitet og åbenlyst kriminalitet i gadebilledet. Eksempelvis narkotikasalg p

Kan være et nærbillede af 1 person og skæg

å gaden.
Jeg har igennem de sidste 18 år i politiet beskæftiget mig indgående med det her emne og jeg har et godt overblik over hvor og hvordan problemet opstår og også hvordan det skal håndteres.
Det skal ikke håndteres ved at sprede udokumenteret frygt blandt borgerne som statsministeren gør. Det skal håndteres med korrekte oplysninger og målrettet faglige indsatser.
Mener du også, at København er tryg at færdes i og er du enig i, at den utryghed der måtte være, skal håndteres fagligt og ikke med tilfældige skræmmeudtalelser?