Allan i pressen

Her finder du de debatindlæg, læserbreve og omtaler som er blevet bragt. 

Gør banderne ulovlige

“Det er noget, som en politisk aktiv konservativ politibetjent som jeg kan lide at høre. Den slags værktøjer skal efter min mening noget oftere i brug.”

Alle har ret til at føle sig tryg

“Det er en helt fundamental følelse. Hvis du ikke føler dig tryg, så trives du ikke hvor du færdes og bor. Utryghed kan endda fører til stress og mange andre belastningsreaktioner.”

Kollegaer indsamler millionbeløb til invalideret betjent

“Vi er også virkelig glade, fordi vi ser det som en støtte fra befolkningen til politiet. Den massive støtte til Stefan fra befolkningen viser, at borgerne passer på deres politi, når de kommer til skade”

"K-kandidat: Forbrydelser skal ikke kunne betale sig – det gør nogle i dag"

“Fagbladet DANSK POLITI har spurgt dem om, hvad deres mærkesager er inden for det retspolitiske område. Hér kan du møde 41-årige Allan Beier, som er kandidat for Det Konservative Folkeparti i Københavns Storkreds”

"FE SAGEN – SPIONCHEFENS BOG"

“Hvis FE og vores øvrige efterretningstjenester ikke modtager de informationer, så har det en direkte betydning for rigeste sikkerhed.

Denne her sag er blevet håndteret katastrofalt og ikke nok med det. Der er bare blevet bygget ovenpå siden sagen startede.”